Wie zijn wij


De SV Fortuna Wormerveer kan rekenen op een grote schare supporters, niet alleen langs de lijn bij de verschillende teams, maar ook wordt de club gesteund door een actieve supportersvereniging. Dit is de supportersvereniging “De Fortuna Fans”, een zelfstandige vereniging met een eigen bestuur en eigen leden.

In haar huishoudelijk reglement is de volgende doelstelling vastgesteld: de supportersvereniging heeft ten doel het bijeenbrengen van gelden ter behartiging van de belangen van SV Fortuna Wormerveer evenals het contact tussen verschillende groepen binnen Fortuna Wormerveer te bevorderen. Dat de geldelijke ondersteuning niet gering is blijkt wel uit de volgende opsomming over de laatste 15 jaar: bijdrage ten behoeve van jeugdactiviteiten, verwarmingsinstallatie paviljoen, muzieksysteem en kassa in het paviljoen, bijdrage groot onderhoud A-veld, huldiging Fortuna-kampioenen, bijdrage renovatie tribune, inrichting E-veld, overkapping terras, nieuwe muziekinstallatie en sponsoring kleding barmedewerkers.

Onze inkomsten halen wij uit de contributies, tombola’s, loterijen en het ‘gok’ spelletje “Raad het Lottoweekgetal”. Hieraan mee te doen geeft ons weer de mogelijkheid de club verder te ondersteunen. Aan het lottoweekgetal kunt u elke donderdagavond meedoen in het paviljoen. Ook ligt op zaterdag deze lijst in het wedstrijdsecretariaat. Voor slechts € 0,50 kunt u € 12,50 terugverdienen. Onze tweede doelstelling is het contact tussen de verschillende groepen binnen Fortuna Wormerveer te bevorderen. Dit doen wij door het organiseren van een aantal activiteiten.

Dit zijn:

  • Klaverjassen: 2-wekelijks wordt om kleine prijsjes gestreden, terwijl aan het eind de klaverjaskampioen van Fortuna wordt gehuldigd.
  • Keezen, gelijk met het klaverjassen kan er ook het oud-hollandse spel Keezen gespeeld worden.
  • Fietspuzzeltocht: deze wordt  jaarlijks georganiseerd.
  • Voorspellersbokaal: hier kan men wekelijks een Hemabon winnen door de uitslagen van de wedstrijden van de competitie van Heren 1 te voorspellen. Aan het eind van het seizoen wordt de kampioen voorspeller gehuldigd.
  • Bingo: met Paas en Kerst wordt er een bingoavond georganiseerd.
  • Tour de France spel
  • EK of WK voetbal voorspellingen.

Total Page Visits: 1640 - Today Page Visits: 1