Competitie H1

FORTUNA VOORSPELLERSWEDSTRIJD:

Ieder lid en donateur van Fortuna Wormerveer en/of van de Supp.Ver.”de Fortuna Fans”, alsmede hun thuiswonende gezinsleden kunnen hieraan gratis meedoen.   Het gaat om het voorspellen van de uitslagen in de klasse van Fortuna Wormerveer Heren 1. Bij een goede voorspelling van winst, verlies of gelijkspel krijgt de deelnemer 2 punten. Bij het juist voorspellen van het aantal goals voor en/of tegen kan men nog eens voor elk 1 bonuspunt in de wacht slepen. Een geheel juist voorspelde uitslag geeft dus 4 punten.   Een paar voorbeelden:

De wedstrijd Fortuna Wormerveer – AFC ’34 in 4-3:                               

Wanneer men 3-0 had geraden, dan kreeg men 2 punten;
“             “   4-0   “         “             “       “        “     3     “
“             “   4-3   “         “             “       “        “     4     “
“             “   1-2   “         “              “       “        “     0     “
“             “   3-3   “         “              “       “       “      1     “
“             “   2-0   “         “             “       “        “      2     “
“             “   1-3   “         “              “       “        “      1     “

Wat kan men winnen? Iedere week bij het doorgaan van tenminste vier wedstrijden een bon voor een taart. Bij meerdere gelijken wordt er geloot. Gaan er minder dan 4 wedstrijden door, dan gelden de behaalde punten wel voor het klassement !! De winnaar van het eindklassement wordt Fortuna Supervoorspeller van het jaar!  Hij/zij ontvangt een cadeaubon van € 50,– !! Ook de nrs. 2 t/m 5 van het eindklassement ontvangen een cadeaubon als prijs.

Het algemeen klassement wordt  op deze site en in de Schakel gepubliceerd.

De deelnameformuliertjes zullen steeds in de “De Schakel” worden gepubliceerd en vanaf de Fortuna site te downloaden. Ook liggen zij vanaf donderdagavond voor de speelzondag in het Fortuna Paviljoen.

Let Op !! Per deelnemer kan wekelijks maar één formuliertje worden ingeleverd! Bij meerderen op dezelfde naam telt de laagste!  De deelname is geheel gratis !! Doe dus ook mee !!

Total Page Visits: 343 - Today Page Visits: 1