Lottoreservegetal

RAAD HET LOTTORESERVEGETAL !!

Wekelijks bestaat bij Fortuna de mogelijkheid om mee te raden naar het lottoreservegetal, dat wordt afgeleid van de zaterdagtrekking van de nederlandse lotto.  Op speciaal daarvoor gemaakte lijsten kan men voor € 0,50 per getal per week zijn/haar naam achter één of meerdere getallen zetten. Men heeft daarbij de keuze uit de getallen 1 t/m 45 met uitzondering van no. 13, die steeds voor de jeugdafdeling van Fortuna is gereserveerd.

De totale inleg per volle lijst bedraagt € 22,– (de jeugdafdeling betaalt niet voor no. 13 !!), waarbij degene wiens naam achter het lottoreservegetal staat € 12,50 ontvangt. Het is daarbij niet van belang of de lijst wel of niet vol is. Dat is ons risico! Gemiddeld hebben wij wekelijks 5 lijsten vol. Op de zg. superzaterdag geldt slechts de 1e trekking van die dag.

Het grootste gedeelte van de lijsten wordt op donderdagavond in het Fortuna Paviljoen ingevuld. Ook bestaat de mogelijkheid om bij het klaverjassen de lijst in te vullen.

Voorts kan men desgewenst voor meerdere weken achter elkaar één of meerdere getallen reserveren. Men betaalt dan het aantal gereserveerde getallen x het aantal weken x € 0,50.

Tenslotte nog dit! De kans om te winnen is alleszins redelijk! Speelt men wekelijks mee met 5 getallen, dan heeft men ieder week een kans van 1:9 voor het winnen van de € 12,50 !! En dat is nu precies de reden, dat u bij de winnaars regelmatig dezelfde namen ziet terugkomen! De winnaars worden wekelijks in de “De Schakel” vermeld.

Total Page Visits: 419 - Today Page Visits: 1