Jaarverslag 2021/2022

Jaarverslag seizoen 2021-2022 van Supportersvereniging “De Fortuna Fans”.

De Fortuna Fans is opgericht op 9 april 1929 en onze supportersvereniging is 93 jaar oud.

De afgelopen twee jaar hebben er veranderingen in het bestuur plaatsgevonden. De bezetting op dit moment  is: John Kuijt (voorzitter), Thecla Ooteman (secretaris), Paul Britton (penningmeester) en de commissarissen Michel Boelens, Marcel Pafort, Erik Mulder en Richard Out. Marcel, Erik en Richard zijn nog niet officieel toegetreden vanwege het niet doorgaan van de laatste twee jaarvergaderingen.

In de afgelopen jaren zijn er ons helaas ook leden ontvallen. In verband met corona en het niet doorgaan van de ledenvergaderingen zullen wij deze leden niet vermelden. Wel wensen wij alle familie veel sterkte toe.

Dit seizoen heeft de herenselectie nog voor promotie gespeeld, helaas zonder resultaat maar hebben zich wel kunnen handhaven in de eerste klasse A.

Dit seizoen zijn het de navolgende kampioenen die bloemen van Fortuna hebben ontvangen: Periode ZoHe1, kampioenschappen o23-1, o17-2, o17-1, o16-1 en o16-2.

Afgelopen jaar zijn er geen klaverjasavonden georganiseerd. In het begin van het seizoen is er nog wel drie keer gekaart, maar in verband met corona is de competitie niet afgemaakt. Zoals het er nu uitziet gaat het dit seizoen weer beginnen.

De Paasbingo is gehouden op 15 april 2022 en de opkomst was buiten verwachting erg hoog. Het was een gezellige avond na alle coronaperikelen. De prijzen van deze paasbingo waren goed verzorgd en Rie Pafort heeft aan alle prijzen een persoonlijk tintje gegeven.

Dit jaar is gelukkig ook weer de sportquiz georganiseerd op 26 mei 2022. De gelukkige winnaar was het team de familie De Jong.

De Kerstbingo kon dit jaar helaas weer niet doorgaan.

Ook afgelopen seizoenen hebben we geen supporter van het jaar kunnen benoemen.

Gelukkig is het Tour de France spel doorgegaan en wederom een goed succes met veel deelnemers 235 teams. Met dank aan Erik Mulder, Erwin van den Brink, Roy Glas en Michel Boelens.

De uitslag is hiervan is: Als eerste het team Het loopt spaak van Dave Baltus met 742 punten, 2e is geworden Little Lucky 1 van Tessa van der Park met 718 punten en als derde No Corona van René en Yoerin Koeman met 715 punten.

En tevens geldt dat we de Fortuna Prijs hebben kunnen uitreiken. Twee jaar geleden hebben wij voor de tweede keer deze Fortuna Fans prijs uitgekeerd en dit jaar is het Siem Buter geworden die deze prijs heeft gewonnen. Het gaat hier om het hoogst staande lid (of huisgenoot) van de Fortuna Fans op de eerste rustdag van de Tour.

De fietspuzzeltocht is gehouden op 3 juli 2022. Deze organisatie was dit keer in handen van de familie Mooi. De deelname was weer zoals vanouds. De prijzen zijn gewonnen door Barend Bleij en zoon. Zij zullen de fietspuzzeltocht volgend jaar uitzetten.

De Fortuna Supervoorspellerswedstrijd is gelukkig afgerond. De totaaluitslag is: Yvonne Valk 274 punten gevolgd door Fred Valk met 271 punten en aansluitend Lars en Inge Valk samen met 268 punten. Op de vijfde plaats is Marijke van den Brink geëindigd met 263 punten. Een Valk overwinning kun je wel zeggen. De prijzen zijn bij de winnaars thuis bezorgd.

Het ledental van de FortunaFans is dit jaar gedaald. Dit seizoen telden wij circa 610 leden.

Tot slot willen wij graag iedereen bedanken die zich op wat voor manier dan ook voor de Supportersvereniging “De Fortuna Fans” verdienstelijk heeft gemaakt!!!!

Wormerveer, 15 november 2022

 

 

Total Page Visits: 599 - Today Page Visits: 3